Sodobni tempo življenja spreminja naše navade, ne spreminja pa naših brbončic. Njim vedno ugajajo naravni, čisti okusi in slovenski gozdovi so znani sinonim za raznoliko in zdravo divjad. Le taka divjad in skrbna predelava lahko ponudita kakovostne surovine, da z njimi pripravimo jedi. Jedi, ki dišijo po neokrnjeni naravi, dišijo po bogastvu naše dežele in razvajajo tako razvajene kot nezahtevne. Brezmejna ljubezen do lova in do divjačinskih kulinaričnih specialitet je izkušenega mesarja pripeljala, da je v majhni dolini na obrobju kočevskih gozdov ustvaril obrat, ki v svoji viziji želi ponuditi in oskrbovati potrošnika s kakovostno slovensko divjačino in sušenimi divjačinskimi specialitetami.

Z divjačino se oskrbujemo sami, saj odkupujemo divjad neposredno od lovskih družin in gojitvenih lovišč, in jo v našem obratu, ki je pod stalnim veterinarskim nadzorom, predelamo, vakuumsko pakiramo in zamrznemo.

Dejavnost obrata obsega tudi lastno proizvodnjo suhomesnatih in pasteriziranih divjačinskih specialitet.

Zaposleni v obratu odgovorno skrbimo, da ohranjamo in zagotavljamo najboljšo kakovost divjačinskega mesa in divjačinskih izdelkov.